Ostoskori on tyhjä.
Kuvakuu-iso

Mikä on Kuvakuu?

Kuvakuu on kuvituspalvelu, josta löydät kuvituksia arjen tueksi, oppimiseen tai ihan vain tuomaan iloa ja väriä ympäristöön. Kuvilla voi tukea lapsen arkea, mutta niistä voi löytyä apua esim. muistisairaalle tai ikäihmiselle.

Kuvia voivat käyttää ja tilata ketkä tahansa, sekä lisää materiaalia tuotetaan myös asiakkaiden tarpeiden mukaan: monet kuvitukset ovat syntyneet erityisesti asiakkaiden toivomusten ja palautteiden pohjalta.

Jos sinulla on tarvetta juuri tietyn tyyppiselle kuvalle tai kuvasarjalle, mutta sitä ei vielä löydy valikoimastamme, ota yhteyttä kuvakuu@gmail.com niin suunnitellaan yhdessä sinulle, tiimillesi tai yrityksesi tarpeisiin sopiva kuvitus, juliste tai vaikka pöytäteatteri.

Kuvien koot

Kuvakortit: Yksittäiset peruskortit (esim. eläin, lokero ja lorukortit) kortit ovat kooltaan 8x8cm. Kuvat ovat mattapintaisia ja ne tilataan painosta.

Laminoidut kortit: Laminoituja kortteja on useita kokoja ja niitä voi aina tiedustella myös kuvakohtaisesti. Jos haluat esim. eläinaiheisista kuvituksista suurempia laminoituja kortteja niin ole yhteydessä kuvakuu@gmail.com niin suunnittelemme tarpeisiisi sopivat kuvakoot.

Julisteet: Suurimmat eläinjulisteet 15x30cm tulevat meille painosta ja siitä pienemmät on tuotettu laadukkaalla laser-tulostimella.

Saat ostettua meiltä joko kuvan suoraan digitaalisena tiedostona, jos haluat tulostaa sen itse, tai valmiiksi laminoidulle korttimateriaalille painettuna!